• Beograd – Festival Mixer

  Objavljena: 25. 05. 2011.

  Regionalni festival „Mikser“ održava se na industrijskoj lokaciji Žitomlina na donjem Dorćolu i trajae do 29. maja. Tokom pet dana festivala kreativnosti i inovativnosti posetioci će imati prilike da vide bogat program i sadržaje koji će se simultano odvijati u 14 programskih zona.

  detalji • Zagreb - Ice Watch Press konferencija

  Objavljena: 04. 05. 2011.

  Press konferencijom održanom u Zagrebu Ice watch ozvaničio je dolazak ovog svetski poznatog brenda satova na hrvatsko tržište. Poznat po satovima neodoljivih boja i dizajna sa pouzdanim Miyota mehanizmom, brend je odmah osvojio simpatije okupljenih novinara i poznatih lica hrvatske javne scene.

  detalji • Beograd - Revija Dragane Ognjenović

  Objavljena: 23. 09. 2010.

  Kolekcija jesen-zima 2010.-2011. modne kreatorke Dragane Ognjenović podržana brendom Ice-Watch održana je pred odabranom beogradskom publikom. Ice-Watch modeli satova savršeno su se uklopili u sportsku eleganciju ove renomirane modne kreatorke.

  detalji • Beograd – Prijem u Belgijskoj ambasadi

  Objavljena: 28. 07. 2010.

  Povodom početka predsedavanja Belgije Evropskom Unijom, u belgijskoj ambasadi održan je prijem kojem su prisustvovali predstavnici dilopmatskog kora kao I ličnosti iz domaćeg političkog i javnog života. Tom prilikom predstavljeni su i belgijski brendovi dostupni i u Srbiji među kojima je značajno mesto zauzeo brend “Ice-Watch” kao trenutno najznačajniji belgijski izvozni proizvod.

  detalji • Beograd – Ice Watch Press konferencija

  Objavljena: 22. 06. 2010.

  Uz prisustvo velikog broja novinara i javnih ličnosti, brend Ice-Watch je i zvanično predstavljen domaćoj publici. Na press konferenciji održanoj u “Supermarketu” koje će biti i jedno od prodajnih mesta, predstavljeni su modeli ovog belgijskog brenda koji je na prečac osvojio svet a čiji su fanovi mnoge svetske zvezde.

  detalji
Vesti 19 do 23 od 23 ukupno

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4