• KC Grad - Ice Watch žurka

  Objavljena: 08. 12. 2012.

  U Kulturnom centru „Grad“ održana je još jedna velika Ice-Watch žurka. Za dobru atmosferu bila je zadužena “Easy tiger” ekipa - Marko Nastić i Marko Milosavljević. Organizatori i sponzori Ice-Watch i “Easy tiger” ugostili su i DJ Aneuria, jednog od glavnih predstavnika slovenačke DJ scene.

  detalji • Beograd - Evropsko rukometno prvenstvo za žene

  Objavljena: 04. 12. 2012.

  Brend “Ice-Watch” postao je sponzor Evropskog rukometnog prvenstva za žene koji se održava u Beogradu. Za ovu proliku posebno su pripremljeni I modeli satova sa nacionalnim obeležjima zemalja učesnica koji su poklonjeni kapitenima reprezentacija učesnica na ovom Prvenstvu.

  detalji • Otvaranje galerije satova Berić - Novi Sad

  Objavljena: 06. 03. 2012.

  Otvaranje galerije satova i nakita “Berić” u novosadskom Spensu, bila je i prava prilika da Ice-Watch prikaže svoje nove modele ali i pokaže humanost na delu – brend je postao sponzor sportista sa invaliditetom, učesnika paraolimpijskih igara u Londonu. Tom prilikom uručeni su im i Ice-Watch satovi u bojama zastave i sa grbom Srbije.

  detalji • Ice Watch žurka - KC Grad

  Objavljena: 25. 02. 2012.

  Ice-Watch i “Easy Tiger” tim organizovali su veliki party u KC “Grad” pod nazivom “Le Tigre cui change de couleurs”. Tim povodom Ice-Watch I MTV organizovali su i nagradnu igru a srećni dobitnici osvojili su dva puta po dve karte za ovaj događaj kao i sat Ice-Watch Sili.

  detalji • WELDER – novo ime na srpskom tržištu satova

  Objavljena: 04. 11. 2011.

  U prijatnoj atmosferi concept store-a Supermarket a uz prisustvo dizajnera Itala Fontane i CEO welder watches Mounira Moufarrigea, održana je promocija brenda satova welder.

  detalji • Beograd – Rave Boat Party

  Objavljena: 28. 08. 2011.

  Ice-Watch ume da prepozna prave stvari i dobre akcije. Tako je bio glavni sponzor velike „Easy tiger“ rave žurke na brodu koji je plovio Savom i Dunavom. Domaćini broda i „kapetani“ bili su DJ-evi Marko Nastić, Dejan Milićević, Tijana T., Marko Milosevljavić, Dušan Kačarević.

  detalji
Vesti 13 do 18 od 23 ukupno