• Nova kolekcija Ice Watch satova - Ice-Glam: sat za posebne prilike

  Objavljena: 15. 09. 2013.

  U novu sezonu brend Ice Watch ulazi sa notom elegancije. Jednostavnih i pročišćenih linija uz dodir boje zlata kojom su istaknuti detalji na satu, kolekcija Ice-Glam pravi je izbor za posebne prilike kada treba istaći rafinirani ukus.

  detalji • Novi model Ice Watch satova - Džins u novoj ulozi

  Objavljena: 01. 09. 2013.

  Kada se najpopularniji materijal današnjice - teksas platno - nađe u ulozi narukvice sata, rezutat je teško ignorisati. Upravo je to slučaj sa novom Ice Watch kolekcijom pod nazivom Ice-Denim.

  detalji • Ice Watch i BMW - Sportski duh brenda Ice Watch

  Objavljena: 01. 08. 2013.

  Brend satova Ice Watch postao je premium partner BMW-ovog trkačkog tima, a da bi obeležili ovu prestižnu saradnju lansirali su kolekciju pod nazivom BMW Motorsport.

  detalji • Ice Watch i Jennifer Lopez

  Objavljena: 24. 06. 2013.

  Nakon saradnje sa grupama Black Eyed Peas i No Dobut kao i Davidom Gueattaom i Katy Perry, brend Ice Watch nastavlja trend uspešnih saradnji sa muzičkim zvezdama. Ovoga leta njihovo zaštitno lice je Jennifer Lopez.

  detalji • Ice Watch - sponzor nacionalnih rukometnih selekcija Srbije

  Objavljena: 11. 01. 2013.

  Popularni belgijski brend satova Ice watch, jedan od sponzora nedavno završenog Evropskog prvenstva u rukometu, kao i nekih reprezentacija učesnica je, na naše veliko zadovoljstvo, odlučio da postane sponzor i naših rukometnih selekcija, koje su tokom 2012. godine ostvarile ogroman uspeh, kako u muškoj tako i ženskoj konkurenciji.

  detalji • Ljubljana - Ice Watch Party Tour

  Objavljena: 14. 12. 2012.

  „Ice-Watch Party Tour“ startovao je prvom u nizu žurki u ljubljanskoj diskoteci „Top six“. Tri dj dame - Lea Dobričić, Loko Baby i Lady De - koje nastupaju pod imenom „Threelz“ i okupljene eksluzivno za Ice-Watch žurke, elektronskom, house i tehcno muzikom zabavljali su publiku do ranih jutarnjih časova.

  detalji
Vesti 7 do 12 od 23 ukupno