Modna manifestacija - Život na Dorćolu (sponsored by Burg)

Objavljena: 27. 09. 2013.

dorcolU konceptualnoj radnji SUPERMARKET večeras je održana velika modna manifestacija pod nazivom "Život na Dorćolu". na kojoj je preko 35 domaćih dizajnera predstavilo svoje modele za predstojecu sezonu jesen / zima. Na reviji je prikazano 80 odevnih kombinacija, različitih stilova.

Domaći dizajn je sazreo da bude konkurentan velikim modnim kućama, modeli su nosivi, a cena im je vrlo pristupačna posebno što su to komadi sa autorskim potpisom. Nije ni čudo što je holivudska zvezda Selma Hajek bila oduševljena postojanjem autentične modne scene u Beogradu te je sa zadovoljstvom odlučila da dopunila svoj ormar komadima domaćih kreatora.

Posebna zanimljivost na reviji su bili satovi/telefoni holandskog brenda Burg, generalnog sponzora ovog dogadjaja, koje su nosile manekenke i u toku revije razgovarale preko ovih uredjaja.

Reviju je ispratio veliki broj ljubitelja domaće modne scene kao i poznate ličnosti: Adrijana Čortan, Nebojša Grnčarski, slovenački dizajner Miro Mišljen, fotograf Stefan Koković, a voditelj programa je bio dorćolac Vlada Aleksić.

* Kliknite na sliku za uvećan prikaz