Storm London

Storm London

Stand out in a STORM 1

STORM London, poznati britanski brend prisutan u više od 45 zemalja, svoju poziciju na tržištu satova izborio je pomerajući granice dizajna svojim novim i originalnim pristupom kao i inovativnošću. Često duhovita i neobična dizajnerska rešenja analognih i digitalnih satova dali su novu dimenziju merenju vremena. Otuda i ne čudi što su se spisku ljubitelja STORMOVIH satova priključili i zvezde poput Kate Moss, Jay Kaya (Jamiroquai), Jamesa Morrisona, Victorie Beckam, Corinne Bailey Rea, Kelly Roland...

STORMOV jedinstveni kreativni put započet je u Lodonu 1989. Tokom godina svoju ponudu proširili su i na nakit, naočare i odeću. Današnje STORMOVE kolekcije uključuju tašne, novčanike, kišobrane, a nedavno su tržištu predstavljeni muški i ženski parfemi.

Stand out in a STORM 2

Ko su kupci STORM satova? Svi koji žele da istaknu svoj jedinstven stil, da se razlikuju u gomili i slave individualizam. Od sportskih pa do trendovskih linija, kolekcije kombinuju jedinstven dizajn sa širokim spektrom boja i oblika. U tome im pomažu dizajneri STORMA koji su u stalnoj potrazi za izazovima tražeći inspiraciju u svetu oko njih, kombinujući nekonvencionalne materijale i precizne mehanizme. Kao rezultat nastaju modeli poput skulptura sa gotovo arhitektonskim oblicima i formama uz širok spektar boja.

Svi satovi, kao i nakit su antialergijski. Većina je izrađena od nerđajućeg čelika, a od materijala se koriste i tantal (veoma tvrd metal), koža, staklo, keramika, drago kamenje, kristal, polikarbonat... „Srce“ satova čine visokokvalitetni japanski i švajcarski mehanizmi.

Kolekcije

Storm London Watches

Storm London Watches

Storm London Beads

Storm London Beads

Storm London Charms

Storm London Charms

Storm London Jewellery

Storm London Jewellery