Haemmer Germany

Haemmer Germany – Brand for oversize wathes

HAEMMER Germany vrhunski proizvođač satova sa automatskim i hronograf mehanizmom, predstavlja novo ime na srpskom tržištu kvalitetnih i luksuznih satova.

Nastao u srcu rurske oblasti i kao rezultat četrdestogodišnjeg iskustva u izradi satova, ovaj brend je svojim kvalitetom i dizajnom pravi predstavnik nadaleko čuvene nemačke preciznosti, funkcionalnosti i prepoznatljivog dizajna.

Inspirisan nemačkim podmorničarskim satovima, kao i najnovijim trendovima u dizajnu satova velikog prečnika, HAEMMER Germany brzo je osvojio svet. Kolekcija sadrži muške i ženske modele proizvodene u tri veličine: 45mm, 48 mm i 50mm.

Sve modele odlikuje preciznost mehanike i izbor materijala koji garantuju dugovečnost, kao i jedinstveni dizajn koji ostaje atraktivan godinama. Ništa manje nije zanemaren ni komfor najaktivnijih kupaca. Naime, na HAEMMER satovima krunica za navijanje se nalazi na levoj strani što omogućava dodatnu udobnost prilikom nošenja, ali i doprinosi još većoj autentičnosti ovog brenda.

Satovi su otporni na vodu, visoke temperature kao i grebanje. Luksuznom izgledu doprinose i narukvice od najkvalitetnije kože sa metalnim kopčama, kao i detalji od swarovski kristala na ženskim modelima.

Svaki sat ima laserski graviran serijski broj i jedinstvenu internacionalnu garanciju od 2 godine.

Kolekcije

Mechanica

Mechanica

Ladies Giants II

Ladies Giants II

Gents Giants II

Gents Giants II

22.14

22.14